Nico a dus cadouri de Crăciun copiilor defavorizaţi!
Data publicarii: 22 Decembrie 2010
Vizualizari: 1537

Artista a fost foarte impresionată de atmosfera pe care a găsit-o la Aşezământul "Sfinţii Petru şi Pavel", din cadrul Episcopiei Giurgiului şi a promis că va reveni şi cu altă ocazie, nu doar de sărbători.

"Am venit îndrumată de o bună prietenă care ştia situaţia celor de aici. Este un loc unde femeile devenite victime ale violenţei în familie îşi pot regăsi liniştea şi îşi pot creşte copiii fără a fi nevoite să-i abandoneze. Este un loc unde un preot cu suflet face tot ce-i stă în putinţă pentru a le vindeca rănile sufleteşti şi trupeşti. Femeile care au ajuns aici, în cele mai multe cazuri agresate de soţii lor, vin cu traume psihice, câteodată mai mari decât cele fizice. Am rămas impresionată ascultând poveştile lor şi pe această cale aş vrea să fac un apel către persoanele care le pot ajuta", a spus artista pentru ring.

"Am simţit că, în general, noi, oamenii, ne aducem aminte să vizităm astfel de locuri în preajma Sărbătorilor, ceea ce nu este suficient. Ei au nevoie de ajutorul nostru şi în cursul anului, iar orice vizită le luminează chipurile. Le aduce aminte că nu sunt uitaţi de lume. M-a cuprins tristeţea să constat asta şi mi-am promis şi mie, dar şi copiilor că îi voi vizita frecvent. Odată cu această vizită, am realizat că Dumnezeu ne-a oferit atât de multe şi uneori, absorbiţi de grijile noastre cotidiene, uităm să-i mulţumim", a mai declarat Nico.


Adauga comentariu

Nume:


Email:Comentariu

Cod securitate


În interviul din noul numãr al ghidului Pro TV Magazin, Mihaela Radulescu povesteste despre cum se mentine o relatie la distanta: "E tot o iubire… Doar are alte reguli, alte intensitati, alte doruri si... probabil mult mai multe sanse sa tina". Întrebata care este secretul prin care rezista relatia la distanta, Mihaela spune cu pasiune: "Iubirea e mereu o taina pentru cei din afara ei si o lumina minunata pentru cei care o traiesc".
 Vedeta recunoaste ca nimic nu a fost complicat niciodatã în ceea ce priveste relatia ei: "Pe terenul nostru se joaca diferit, dupã niste reguli facute de noi si, în general,fara public spectator".
 Mihaela Radulescu afirma în materialul din Pro TV Magazin ca este posibil sa se întoarca pe micul ecran cu o editie speciala în martie, spunând ca aceasta este "specialitatea" ei în ultima vreme.

Scriitorul Rowan Somerville a fost recompensat cu premiul pentru cea mai proasta scena de sex din literatura pe 2010, cu un pasaj din romanul "The Shape of Her", informeaza bbc.co.uk.
 Romanul "The Shape of Her", al doilea din cariera scriitorului Rowan Somerville, contine fraza urmatoare: "Degetele ei au eliberat parul lui, care a cazut si s-a rasucit pe abdomenul ei ca un peste care sare din apa".

În discursul de acceptare a acestui premiu insolit, scriitorul a declarat: "Nimic nu e mai britanic ca sexul prost, asadar, în numele întregului popor, va multumesc".

Brad Pitt, Ben Stiller si Tina Fey pasesc pe covorul rosu la premiera filmului de animatie Megamind de la New York, unde Pitt povesteste ca, de cand a devenit tata, are alte criterii de selectie a rolurilor. In plus, actorul glumeste despre personajul sau si spune ca acesta seamana mai degraba cu George Clooney, decat cu el. Filmul a intrat direct pe locul intai la box office, ceea ce este inca un motiv de satisfactie pentru Ben Stiller, care este si producator executiv.

Fetita de 3 ani dependenta de alcool si tigari!

 Un caz socant: o fetita in varsta de doar 3 ani din Huizhou, China, este dependenta de alcool si de tutun. Mama copilului sustine ca a gasit-o la un moment dat fumand pe ascuns in toaleta. Aparent, micuta rezista foarte bine si la bautura, putand bea 3 sticle de bere pe zi fara nicio problema.Copilul a fost implicat recent intr-un accident auto care i-a provocat rani la cap. In urma traumatismelor craniene fetita a inceput sa se comporte ciudat. Doctorii care au tratat-o in urma accidentului sustin la randul lor ipoteza ca fetita ar fi suferit o schimbare a personalitatii ca urmare a ranilor suferite la cap in urma accidentului auto.

 

 

Rusia organizeaza CM 2018. Presedintele Joseph Blatter a anuntat pentru prima oara in istorie in aceeasi zi numele tarilor organizatoare a doua editii consecutive ale Campionatului Mondial. Astfel, FIFA a decis ca Rusia sa primeasca turneul din 2018, invingand candidaturile Olanda/Belgia, Spania/Portugalia si Anglia. Pentru competitia din 2022, FIFA a stabilit ca punct de desfasurare Qatarul, in detrimentul Australiei, SUA, Japoniei si Coreei de Sud.