George Clooney ar putea fi Steve Jobs pe marele ecran
Data publicarii: 28 Noiembrie 2011
Vizualizari: 4083

 

George Clooney este în competiţie cu un fost coleg de filmări pentru a interpreta rolul lui Steve Jobs pe marele ecran. Toţi îşi amintesc de 'Spitalul de urgenţă', care a scuturat de praf tipul de seriale având ca temă viaţa din spital, dând un nou avânt carierei unor actori ca George Clooney sau lansând-o pe cea a unor debutanţi ca Noah Wyle, scrie news-de-stars.com.
 
 
Primul îl interpreta pe doctorul pediatru Doug Ross, iar cel de-al doilea, pe medicul John Carter. De atunci, cei doi au avut propriul drum şi trebuie să recunoaştem că George Clooney, actor, regizor, câştigător de Oscar, recunoscut de cineaşti, critici şi public, s-a descurcat mai bine, adaugă site-ul menţionat. 
 
George Clooney l-ar putea întruchipa pe Steve Jobs, creatorul Apple, mort în octombrie, arată Collider.com. În cărţi se mai află însă şi Noah Wyle, având avantajul că este mai apropiat fizic de marele Jobs. În plus, l-a interpretat deja pe Jobs tănâr într-un film TV intitulat 'Piraţii din Silicon Valley'. Filmul biografic despre Steve Jobs nu este decât în stadiul de proiect şi vor mai trece poate luni întregi până se va materializa. Trebuie găsit un regizor şi acesta să aleagă între cei doi actori sau să opteze pentru un al treilea. 

Adauga comentariu

Nume:


Email:Comentariu

Cod securitate


În interviul din noul numãr al ghidului Pro TV Magazin, Mihaela Radulescu povesteste despre cum se mentine o relatie la distanta: "E tot o iubire… Doar are alte reguli, alte intensitati, alte doruri si... probabil mult mai multe sanse sa tina". Întrebata care este secretul prin care rezista relatia la distanta, Mihaela spune cu pasiune: "Iubirea e mereu o taina pentru cei din afara ei si o lumina minunata pentru cei care o traiesc".
 Vedeta recunoaste ca nimic nu a fost complicat niciodatã în ceea ce priveste relatia ei: "Pe terenul nostru se joaca diferit, dupã niste reguli facute de noi si, în general,fara public spectator".
 Mihaela Radulescu afirma în materialul din Pro TV Magazin ca este posibil sa se întoarca pe micul ecran cu o editie speciala în martie, spunând ca aceasta este "specialitatea" ei în ultima vreme.

Scriitorul Rowan Somerville a fost recompensat cu premiul pentru cea mai proasta scena de sex din literatura pe 2010, cu un pasaj din romanul "The Shape of Her", informeaza bbc.co.uk.
 Romanul "The Shape of Her", al doilea din cariera scriitorului Rowan Somerville, contine fraza urmatoare: "Degetele ei au eliberat parul lui, care a cazut si s-a rasucit pe abdomenul ei ca un peste care sare din apa".

În discursul de acceptare a acestui premiu insolit, scriitorul a declarat: "Nimic nu e mai britanic ca sexul prost, asadar, în numele întregului popor, va multumesc".

Brad Pitt, Ben Stiller si Tina Fey pasesc pe covorul rosu la premiera filmului de animatie Megamind de la New York, unde Pitt povesteste ca, de cand a devenit tata, are alte criterii de selectie a rolurilor. In plus, actorul glumeste despre personajul sau si spune ca acesta seamana mai degraba cu George Clooney, decat cu el. Filmul a intrat direct pe locul intai la box office, ceea ce este inca un motiv de satisfactie pentru Ben Stiller, care este si producator executiv.

Fetita de 3 ani dependenta de alcool si tigari!

 Un caz socant: o fetita in varsta de doar 3 ani din Huizhou, China, este dependenta de alcool si de tutun. Mama copilului sustine ca a gasit-o la un moment dat fumand pe ascuns in toaleta. Aparent, micuta rezista foarte bine si la bautura, putand bea 3 sticle de bere pe zi fara nicio problema.Copilul a fost implicat recent intr-un accident auto care i-a provocat rani la cap. In urma traumatismelor craniene fetita a inceput sa se comporte ciudat. Doctorii care au tratat-o in urma accidentului sustin la randul lor ipoteza ca fetita ar fi suferit o schimbare a personalitatii ca urmare a ranilor suferite la cap in urma accidentului auto.

 

 

Rusia organizeaza CM 2018. Presedintele Joseph Blatter a anuntat pentru prima oara in istorie in aceeasi zi numele tarilor organizatoare a doua editii consecutive ale Campionatului Mondial. Astfel, FIFA a decis ca Rusia sa primeasca turneul din 2018, invingand candidaturile Olanda/Belgia, Spania/Portugalia si Anglia. Pentru competitia din 2022, FIFA a stabilit ca punct de desfasurare Qatarul, in detrimentul Australiei, SUA, Japoniei si Coreei de Sud.