Perechile si cazurile de la Dansez pentru tine
Data publicarii: 5 Aprilie 2011
Vizualizari: 2039

Opt concurenţi vor încerca să-şi spună poveştile de viaţă în paşi de dans şi să convingă juriul şi telespectatorii că merită să-şi împlinească visurile în cel de-al 11-lea sezon al emisiunii "Dansez pentru tine", care va debuta la Pro TV pe 15 aprilie, informează postul de televiziune.

Prezentatoarea Ştirilor Pro TV din Sport Corina Caragea, cântăreaţa Corina Bud, Lavinia Pârva (ex Spicy), Roxana Ionescu, Florin Piersic Jr., Costin Sforaru, actorul din serialul "Moştenirea", de la Pro TV, Augustin Viziru, din telenovela "Iubire şi onoare", de la Acasă TV, şi Cove promit să-şi dedice următoarele luni din viaţă partenerilor lor de dans şi de vis.
 
În acest sezon, tema care-i leagă pe toţi concurenţii este speranţa, încrederea în viitor şi în forţele proprii. Cu toţii sunt oameni cu vieţi grele, care nu au primit nimic gratis şi care au muncit de la vârste fragede şi s-au sacrificat pentru a-şi susţine familiile. Niciunul dintre concurenţi nu a renunţat însă la visul lui, la speranţă, toţi consideră că merită viaţa pe care şi-o doresc şi că o pot obţine. Ei nu pot însă merge mai departe până nu-şi ştiu familiile în siguranţă, în afara pericolelor şi necazurilor.
 
Corina Bud luptă alături de Eduard Ionuţ Vasile, care vrea să-şi ajute familia numeroasă să scape de sărăcie. Edi este un "copil mare într-un copil mic", care s-a maturizat mult prea devreme, copleşit de problemele familiei sale. Edi are o familie numeroasă, formată din nouă membri, de curând aceasta "îmbogăţindu-se" cu gemene. Mama sa este în prezent în concediu postnatal, iar tatăl lucrează ca spălător de vase într-un restaurant. În plus, Edi vrea să-şi ajute şi fratele mijlociu, care, în urma unui accident la vârsta de trei ani, prezintă arsuri pe tot corpul şi are nevoie de o operaţie de transplant de piele. Edi a fost nevoit să muncească încă de când avea 10 - 12 ani pentru a-şi ajuta părinţii şi fraţii mai mici. A început cu împachetarea lenjeriilor de pat. Niciodată nu i-a fost ruşine cu munca sa, ci se simţea mândru că poate fi util. Apoi a lucrat într-un atelier de croitorie. A reuşit să meargă o perioadă în paralel şi cu munca şi cu şcoala, dar, în cele din urmă, copleşit de probleme, a pierdut doi ani de şcoală. Edi a întrerupt cursurile la Liceul Tonitza, secţia de Arte plastice, în clasa a X-a. Este foarte talentat, desenează şi pictează. Acum, Edi a ajuns să-şi ajute financiar familia din hainele pe care le creează şi le vinde pe internet şi din prestaţiile lui ca dansator.

Lavinia Pârva şi Decebal Negoiţă luptă pentru ca fiul lui Decebal să învingă boala de care suferă. Decebal şi soţia sa şi-au dorit foarte mult un copil, aşa cum îşi doreşte orice familie tânără. Din păcate, primul lor copil s-a născut cu un cromozom în plus, cu trisomia 21 - sindrom Down. A fost copleşitor pentru părinţi, mai ales că Vlăduţ a fost diagnosticat şi cu o malformaţie la inimă, iar la vârsta de nouă luni a fost operat pe cord la Cluj. Operaţia a fost un succes. Părinţii au făcut eforturi să-i ofere şansa lui Vlăduţ de a fi ca ceilalţi copii, dar nu este de ajuns. Este evaluat periodic şi evoluţiile lui sunt spectaculoase. Specialiştii spun că are foarte mari şanse să se recupereze în aşa fel încât să ajungă un adult independent. În acest moment face doar terapie prin joc, de două ori pe săptămâna. Pentru a progresa, are nevoie de kinetoterapie, logopedie, terapie prin joc, ABA. Aceste şedinţe costă foarte mult şi trebuie făcute zilnic pentru a avea rezultate, ceea ce este peste puterile părinţilor. Vlăduţ mai are un frăţior de un an şi jumătate, Matias Ioan. Decebal este inspector credite IMM, iar soţia să stă acasă şi are grijă de cei doi copii. Nu au apartamentul lor, locuiesc într-un apartament ANL, cu două camere, închiriat de la primărie.
 
Corina Caragea i s-a alăturat lui Ştefan Gheorghiu în competiţia "Dansez pentru tine" pentru a lupta pentru sora lui, Camelia, care a suferit un grav accident rutier pe când traversa strada pe trecerea de pietoni. În urma acestui accident, Camelia a rămas imobilizată la pat şi este în continuare internată la secţia de recuperare neuromotorie a Spitalului Mangalia. Ştefan vrea să lupte pentru sora lui, pentru a-i putea plăti în continuare tratamentele şi şedinţele de recuperare. Ştefan a rămas tot timpul alături de sora lui. A fost nevoit să renunţe la serviciu (era maseur terapeut) şi s-a dedicat în totalitate îngrijirii surorii lui. Tot Ştefan, împreună cu mama lui îi susţin financiar pe cei doi copii ai Cameliei, Cristina şi Alexandru, deoarece soţul ei nu le oferă niciun fel de sprijin din cauza problemelor cu alcoolul. Mama lui Ştefan este pensionară şi are un venit de 700 de lei. Şi ea are probleme de sănătate. Tatăl lui Ştefan a decedat în urmă cu 10 ani, fiind bolnav de cancer. Ştefan susţine toată familia şi îl creşte ca pe copilul lui pe nepoţelul Cameliei (fiul Cristinei), în vârstă de patru ani. Ştefan şi-a luat şi el viaţa în piept de tânăr, s-a susţinut fără probleme pe el şi toată familia lui şi ar face-o în continuare dacă nu ar fi fost accidentul Cameliei.

Roxana Ionescu luptă alături de Ştefan Rebeja pentru a scăpa familia acestuia de sărăcie. Ştefan provine dintr-o familie săracă, dar iubitoare şi caldă, iar Ştefan este genul de om care ar face orice pentru cei dragi, genul de om pentru care familia este sfântă. Familia lui Ştefan a fost tot timpul săracă, fraţii lui mai mari au fost nevoiţi să emigreze, chiar şi Ştefan învaţă în România pentru ca să se poată întreţine, să nu fie o povară, ci din contră, să fie un sprijin pentru părinţii şi frăţiorul lui mai mic. Deşi tatăl lui Ştefan a fost la un moment dat chiar primarul satului în care trăiesc, această perioadă n-a făcut decât să-i sărăcească şi mai mult pentru că vorbim despre nişte oameni atât de cinstiţi încât au simţit că este de datoria lor să-i ajute pe toţi sătenii, să facă lucruri pentru comunitate din veniturile proprii. Ştefan a luat viaţa în piept, învaţă, munceşte şi dansează şi nu regretă niciun moment că nu a putut ţine pasul cu colegii lui dansatori care şi-au permis profesori, antrenamente în străinătate, participări la concursuri.

Gabriel Coveşeanu va face echipă la "Dansez pentru tine" cu Claudia Anamaria Raea care doreşte să îi ofere mamei sale o locuinţa. Femeia a avut o viaţă plină de încercări şi suferinţe. În urma unei căsnicii eşuate a avut un băiat, Vali. Din dorinţa de a-i oferi o familie, s-a căsătorit cu un bărbat violent care a abuzat de băiat. În urma acestei căsnicii, femeia a avut-o pe Claudia şi pe fratele acesteia, Daniel. Când era în anul I de facultate, Vali s-a îmbolnăvit de schizofrenie paranoidă. A fost nevoit să renunţe la şcoală şi l-au internat într-un spital de boli mintale. După divorţ, mama a cumpărat o garsioniera, dar a fost nevoită să o vândă pentru a-l putea interna pe Vali într-un centru de specialitate. Mama a avut şi un accident de maşină în urmă căruia a rămas paralizată în partea frontală a capului şi cu dureri ale spatelui şi picioarelor. În prezent, Claudia şi mama ei trăiesc amândouă dintr-o pensie de boală de 600 de lei şi pensia alimentară de 125 de lei şi locuiesc cu chirie. Că să poată învăţa şi ca să-şi poată susţine mama, Claudia lucrează într-un salon de masaj erotic. Nu-i este ruşine de meseria ei, dacă asta o poate face să-şi susţină mama şi să-şi urmeze visul de a face facultatea, de a-şi făuri o viaţă total diferită de a mamei ei, o viaţă în care să nu depindă de nimeni.

Costin Sforaru intră în competiţia visurilor alături de Mădălina Corduneanu, care visează să-şi ajute mama bolnavă care a trăit o viaţă de coşmar până acum. Pentru mama Mădălinei, viaţa alături de soţul său a fost un coşmar - bărbatul umbla mai tot timpul beat şi fără serviciu şi îşi agresa soţia zilnic. Chiar şi când era gravidă a lovit-o cu brutalitate şi, din această cauză, era să facă avort. Au fost zece ani de teroare pentru Mădălina şi mama ei. "Îmi aduc aminte că într-o zi când eram la grădiniţă m-a bătut... eram aşa, ca de vată, nici nu puteam sta pe pat. A doua zi la grădiniţă mama m-a îmbrăcat cu ciorăpei albi ca să nu mi se vadă vânătăiele de pe picioare. La şcoală aveam note numai de FB. În clasa a III-a am luat un Bine şi m-a bătut de mi-au sărit ochelarii şi au zburat pe geam". Mădălina a stat la centrul de securitate, iar clasa a IV-a a făcut-o la domiciliu, deoarece profesorilor le era frică de tatăl ei care venea la şcoală şi îi ameninţa cu cuţitul. A schimbat patru şcoli, iar când a avut posibilitatea să se ducă la lotul naţional de gimnastică ritmică, tatăl ei nu şi-a dat acordul pentru a putea pleca în străinătate. De când părinţii ei s-au despărţit, Mădălina şi mama ei locuiesc cu chirie într-o garsonieră modestă. Tatăl stă şi acum în apartamentul lor de trei camere, iar procesul de partaj al bunurilor comune durează deja de patru ani. Mama a muncit la fabrica de mobilă până când s-a îmbolnăvit, acum 10 ani. Mădălina munceşte, învaţă şi are grijă de mama ei pe care trebuie să o ducă chiar şi la baie şi, cu toate astea, nu-şi pierde curajul, îşi doreşte s-o ştie pe mama ei în siguranţă, pentru a-şi continua viaţa, în care deocamdată este hotărâtă să nu implice niciun bărbat.

Augustin Viziru va dansa cu Aurora Tonea, care îşi doreşte să lupte pentru familia ei zguduită de drame şi neputinţe. Părinţii Aurorei s-au certat mult când aceasta era copil - ea şi sora ei asistau la scene de groază, pline de violenţă şi vorbe urâte de care avea parte mama lor, tatăl având probleme cu alcoolul. După ani de chin, mama Aurorei a decis să-şi părăsească soţul, iar Aurora a încercat să-i fie alături în noua viaţă. Mamă ei a întâlnit un bărbat bun alături de care a construit o familie armonioasă în care a apărut şi un copilaş, Mario, care a dat sens şi veselie vieţii lor. În timp ce Aurora era plecată la muncă în Olanda, în viaţa mamei ei se petrecea o mare tragedie. Soţul ei, tatăl lui Mario, a murit lovit de fulger şi a lăsat în urmă fără niciun sprijin o femeie îndurerată şi un băieţel de cinci luni. Când a revenit în ţară, Aurora abia şi-a mai recunoscut mama care era distrusă atât fizic, cât psihic. S-a îmbolnăvit pe sistem nervos, a făcut o depresie foarte urâtă şi nu a mai putut locui în casa unde îşi găsise liniştea deoarece omul care îi oferise dragoste nu mai exista. S-a mutat la mama ei care putea să mai aibă grijă şi de cel mic şi să o susţină moral şi pe mama Aurorei, însă după puţin timp, bătrână a murit lăsându-i din nou singuri pe cei doi. Au urmat momente cumplite pentru mama Aurorei, căreia i se sfâşie sufletul când vede că aceasta nu mai reacţionează în niciun fel şi că e cufundată în durere. Tatăl Aurorei a fost grav bolnav, dar cu ajutorul tratamentelor şi citostaticelor s-a pus pe picioare. În continuare are probleme cu alcoolul. Sora Aurorei a avut în trecut probleme cu drogurile. În urmă unui tratament a reuşit să scape de acest viciu. Aurora îi iubeşte şi îi ajută pe toţi, chiar şi pe tatăl ei.

Florin Piersic Jr. şi Alina Atodiresei vor lupta în paşi de dans pentru ca familia Alinei să iasă din sărăcie şi să trăiască fără grija zilei de mâine. Deşi au început doar cu "o pătură în geam, două furculiţe, două linguri şi câteva oale", părinţii Alinei au reuşit să facă din căsuţa lor un cămin pentru cele două fiice. Tatăl Alinei a lucrat ca mecanic auto şi, din cauza condiţiilor vitrege de muncă, frig, ploaie, s-a îmbolnăvit. În urmă cu trei ani a fost operat de hernie şi apoi n-a mai putut să continue această meserie. Acum lucrează ca şofer, dar fără carte de muncă şi este nevoit să plece mult din ţară. Tatăl are şi un ulcer care din când în când nu-i dă pace şi familia stă cu grija lui, pentru că este mereu pe drumuri. Viaţa familiei s-a schimbat complet din cauza problemelor financiare apărute imediat după operaţia tatălui. Au făcut un împrumut bancar pentru a renova locuinţa unde stau. Apoi a trebuit să vândă maşină familiei pentru a reuşi să se descurce. Mama Alinei se ocupă de bucătărie şi de băi la firma unde lucrează. Şi ea are probleme de sănătate. A fost operată de varice la piciorul drept, iar acum are nevoie de o intervenţie şi la piciorul stâng. Varicele cu cât se întind pe picior, cu atât mersul îi devine greoi, iar statul în picioare la muncă tot mai greu. Familia Alinei este foarte unită, se susţin unii pe alţii, iar Alină îşi doreşte să nu le lipsească nimic. Alină munceşte şi ea, se poate întreţine, dar îşi doreşte să fie toţi împreună, tatăl să nu mai trebuiască să plece şi să-şi continue viaţă fără griji.(mediafax)

Adauga comentariu

Nume:


Email:Comentariu

Cod securitate


În interviul din noul numãr al ghidului Pro TV Magazin, Mihaela Radulescu povesteste despre cum se mentine o relatie la distanta: "E tot o iubire… Doar are alte reguli, alte intensitati, alte doruri si... probabil mult mai multe sanse sa tina". Întrebata care este secretul prin care rezista relatia la distanta, Mihaela spune cu pasiune: "Iubirea e mereu o taina pentru cei din afara ei si o lumina minunata pentru cei care o traiesc".
 Vedeta recunoaste ca nimic nu a fost complicat niciodatã în ceea ce priveste relatia ei: "Pe terenul nostru se joaca diferit, dupã niste reguli facute de noi si, în general,fara public spectator".
 Mihaela Radulescu afirma în materialul din Pro TV Magazin ca este posibil sa se întoarca pe micul ecran cu o editie speciala în martie, spunând ca aceasta este "specialitatea" ei în ultima vreme.

Scriitorul Rowan Somerville a fost recompensat cu premiul pentru cea mai proasta scena de sex din literatura pe 2010, cu un pasaj din romanul "The Shape of Her", informeaza bbc.co.uk.
 Romanul "The Shape of Her", al doilea din cariera scriitorului Rowan Somerville, contine fraza urmatoare: "Degetele ei au eliberat parul lui, care a cazut si s-a rasucit pe abdomenul ei ca un peste care sare din apa".

În discursul de acceptare a acestui premiu insolit, scriitorul a declarat: "Nimic nu e mai britanic ca sexul prost, asadar, în numele întregului popor, va multumesc".

Brad Pitt, Ben Stiller si Tina Fey pasesc pe covorul rosu la premiera filmului de animatie Megamind de la New York, unde Pitt povesteste ca, de cand a devenit tata, are alte criterii de selectie a rolurilor. In plus, actorul glumeste despre personajul sau si spune ca acesta seamana mai degraba cu George Clooney, decat cu el. Filmul a intrat direct pe locul intai la box office, ceea ce este inca un motiv de satisfactie pentru Ben Stiller, care este si producator executiv.

Fetita de 3 ani dependenta de alcool si tigari!

 Un caz socant: o fetita in varsta de doar 3 ani din Huizhou, China, este dependenta de alcool si de tutun. Mama copilului sustine ca a gasit-o la un moment dat fumand pe ascuns in toaleta. Aparent, micuta rezista foarte bine si la bautura, putand bea 3 sticle de bere pe zi fara nicio problema.Copilul a fost implicat recent intr-un accident auto care i-a provocat rani la cap. In urma traumatismelor craniene fetita a inceput sa se comporte ciudat. Doctorii care au tratat-o in urma accidentului sustin la randul lor ipoteza ca fetita ar fi suferit o schimbare a personalitatii ca urmare a ranilor suferite la cap in urma accidentului auto.

 

 

Rusia organizeaza CM 2018. Presedintele Joseph Blatter a anuntat pentru prima oara in istorie in aceeasi zi numele tarilor organizatoare a doua editii consecutive ale Campionatului Mondial. Astfel, FIFA a decis ca Rusia sa primeasca turneul din 2018, invingand candidaturile Olanda/Belgia, Spania/Portugalia si Anglia. Pentru competitia din 2022, FIFA a stabilit ca punct de desfasurare Qatarul, in detrimentul Australiei, SUA, Japoniei si Coreei de Sud.