Termenul în procesul de divorţ dintre Pepe şi Oana Zăvoranu rămâne 5 octombrie
Data publicarii: 31 Martie 2011
Vizualizari: 1523

Judecătoria Sectorului 3 Bucureşti a decis, joi, că termenul în procesul de divorţ dintre Pepe şi Oana Zăvoranu rămâne 5 octombrie, respingând cererea de preschimbare a datei stabilite iniţial pentru judecarea acestei cauze.

Instanţa a judecat, miercuri, cererea lui Ionuţ Pascu (Pepe) de preschimbare a termenului de judecată a procesului de divorţ de soţia sa, Oana Zăvoranu.
Joi, instanţa Judecătoriei Sectorului 3 a respins această cerere, astfel că primul termen în procesul de divorţ dintre Pepe şi Oana Zăvoranu rămâne 5 octombrie.
În 10 martie, Oana Zăvoranu a depus cererea de divorţde Ionuţ Pascu, la Judecătoria Sectorului 3, ea afirmând că, deşi s-au iubit, nu mai este nicio şansă de împăcare.
Referitor la divorţ, ea spunea atunci că nu este nici pe departe un motiv de bucurie, situaţie întâlnită în cazul "oricărui cuplu care s-a iubit foarte mult". "Nu există nicio şansă de împăcare. Cred că şi el (Pepe - n.r.) simte la fel. Presupun, nu pot vorbi în numele lui", declara Oana Zăvoranu.
"Pepe şi-a dorit foarte mult un copil, dar cred că sunt mai multe adunate, nu este o vină capitală din acest motiv", mai spunea atunci Oana Zăvoranu.
În ziua în care Oana Zăvoranu a depus cererea de divorţ, Pepe declara, în emisiunea "Happy Hour" de la Pro TV, că el este cel care a lăsat-o pe Oana să facă primul pas în ceea ce priveşte divorţul.
"Am lăsat-o să se hotărască să divorţeze şi să mă anunţe să mergem împreună la un notar, să divorţăm în cinci minute. În schimb, ea a ales să meargă la judecătorie, iar termenul s-a fixat pentru 5 octombrie. Eu am lăsat-o pe ea să bage divorţ. Am plecat de acasă definitiv şi irevocabil. Eu de la început am zis că nu divorţez, ci divorţăm. Stabilisem să avem un divorţ amiabil, să mergem împreună la un notar public", a spus atunci Pepe.
Pepe era supărat că termenul pentru divorţ este tocmai pe 5 octombrie şi că nu au mers împreună să divorţeze, ca să se termine totul între ei în aceeaşi zi.
"Am impresia că ea vrea să rămână cât mai mult timp legată de mine", spunea Pepe. "Eu am semnat cu inima, nu mă interesează actele. Sunt liber", adăuga el.
Pe de altă parte, Pepe Pepe a depus, în 28 martie, o plângere la Secţia 10 Poliţie, pentru distrugere, reclamaţie făcută după ce Oana Zăvoranu a strâns toate bunurile din locuinţa conjugală pe care a părăsit-o.
Pepe a fost audiat, în 29 martie, de ofiţerii Secţiei 10 Poliţie din Capitală, în urma plângerii pe care a depus-o împotriva soţiei sale. De asemenea, el a fost amprentat pentru excludere din cercul suspecţilor, după ce a susţinut că Oana Zăvoranu şi "alte persoane necunoscute" au intrat în locuinţa lui şi au luat mai multe obiecte de mobilier.
Poliţiştii vor diferenţia, astfel, amprentele lui Pepe din locuinţa în care se fac cercetări, declara purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca.
Pepe declara, după audierea sa, că a depus noi probe în dosarul în care a acuzat-o pe Zăvoranu de furt şi distrugere, după ce aceasta a părăsit locuinţa conjungală cu toate bunurile care se găseau în ea.
Întrebat cum comentează faptul că Oana Zăvoranu a recunoscut relaţia extraconjugală cu politicianul Tudor Ionescu (Tudy) şi a afirmat că este însarcinată, Pepe a răspuns că totul este o strategie şi că dacă este aşa, atunci îi năşeşte copilul.
"La Oana, o minune ţine trei zile, după care va spune că nu este gravidă. A făcut toate astea ca să distragă atenţia de la plângerile pe care le-am depus împotriva ei. Însă, daca este însarcinată, îi năşesc copilul", a spus Pepe.
Poliţiştii au mers, în 28 martie, la locuinţa din strada Călăraşi, din sectorul 3 Bucureşti, pentru a face constatarea la faţa locului şi a ridica probe, urmând a fi audiaţi martori, Oana Zăvoranu şi alte persoane.
Printre cei care vor fi citaţi pentru a fi audiaţi în acest caz este şi Ana Maria Prodan, care a fost cu Oana Zăvoranu când aceasta a luat bunurile din locuinţă, au declarat surse judiciare.
În plus, Pepe solicită despăgubiri de 100.000 de lei Oanei Zăvoranu pentru declaraţiile defăimătoare la adresa sa, Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti stabilind ca termen de judecată al cererii data de 18 noiembrie. Pepe consideră că afirmaţiile soţiei sale i-au lezat imaginea.
Relaţia dintre Oana Zăvoranu şi Pepe a durat opt ani. Ei s-au căsătorit în anul 2006.

Adauga comentariu

Nume:


Email:Comentariu

Cod securitate


În interviul din noul numãr al ghidului Pro TV Magazin, Mihaela Radulescu povesteste despre cum se mentine o relatie la distanta: "E tot o iubire… Doar are alte reguli, alte intensitati, alte doruri si... probabil mult mai multe sanse sa tina". Întrebata care este secretul prin care rezista relatia la distanta, Mihaela spune cu pasiune: "Iubirea e mereu o taina pentru cei din afara ei si o lumina minunata pentru cei care o traiesc".
 Vedeta recunoaste ca nimic nu a fost complicat niciodatã în ceea ce priveste relatia ei: "Pe terenul nostru se joaca diferit, dupã niste reguli facute de noi si, în general,fara public spectator".
 Mihaela Radulescu afirma în materialul din Pro TV Magazin ca este posibil sa se întoarca pe micul ecran cu o editie speciala în martie, spunând ca aceasta este "specialitatea" ei în ultima vreme.

Scriitorul Rowan Somerville a fost recompensat cu premiul pentru cea mai proasta scena de sex din literatura pe 2010, cu un pasaj din romanul "The Shape of Her", informeaza bbc.co.uk.
 Romanul "The Shape of Her", al doilea din cariera scriitorului Rowan Somerville, contine fraza urmatoare: "Degetele ei au eliberat parul lui, care a cazut si s-a rasucit pe abdomenul ei ca un peste care sare din apa".

În discursul de acceptare a acestui premiu insolit, scriitorul a declarat: "Nimic nu e mai britanic ca sexul prost, asadar, în numele întregului popor, va multumesc".

Brad Pitt, Ben Stiller si Tina Fey pasesc pe covorul rosu la premiera filmului de animatie Megamind de la New York, unde Pitt povesteste ca, de cand a devenit tata, are alte criterii de selectie a rolurilor. In plus, actorul glumeste despre personajul sau si spune ca acesta seamana mai degraba cu George Clooney, decat cu el. Filmul a intrat direct pe locul intai la box office, ceea ce este inca un motiv de satisfactie pentru Ben Stiller, care este si producator executiv.

Fetita de 3 ani dependenta de alcool si tigari!

 Un caz socant: o fetita in varsta de doar 3 ani din Huizhou, China, este dependenta de alcool si de tutun. Mama copilului sustine ca a gasit-o la un moment dat fumand pe ascuns in toaleta. Aparent, micuta rezista foarte bine si la bautura, putand bea 3 sticle de bere pe zi fara nicio problema.Copilul a fost implicat recent intr-un accident auto care i-a provocat rani la cap. In urma traumatismelor craniene fetita a inceput sa se comporte ciudat. Doctorii care au tratat-o in urma accidentului sustin la randul lor ipoteza ca fetita ar fi suferit o schimbare a personalitatii ca urmare a ranilor suferite la cap in urma accidentului auto.

 

 

Rusia organizeaza CM 2018. Presedintele Joseph Blatter a anuntat pentru prima oara in istorie in aceeasi zi numele tarilor organizatoare a doua editii consecutive ale Campionatului Mondial. Astfel, FIFA a decis ca Rusia sa primeasca turneul din 2018, invingand candidaturile Olanda/Belgia, Spania/Portugalia si Anglia. Pentru competitia din 2022, FIFA a stabilit ca punct de desfasurare Qatarul, in detrimentul Australiei, SUA, Japoniei si Coreei de Sud.