O noua editie Dansez pentru tine
Data publicarii: 24 Martie 2011
Vizualizari: 1898

"Dansez pentru tine", emisiunea care a împlinit sute de visuri în ultimii cinci ani, revine la Pro TV cu un nou sezon, de la jumătatea lunii aprilie, iar în cadrul show-ului concurenţii vor trage la sorţi stilurile de dans, informează televiziunea.
 
Emisiunea "Dansez pentru tine" îşi redeschide ringul emoţiilor pentru cel de-al unsprezecelea sezon, care va aduce pe lângă eleganţă, strălucire, dansuri spectaculoase şi poveşti noi de viaţă, reguli şi stiluri noi de dans. Pe lângă deja consacratele stiluri precum dansul în ploaie, dansul la bară, hip-hop, stomp, cabaret, musical şi dans contemporan, concurenţii noului sezon "Dansez pentru tine" vor primi două noi provocări coregrafice: funky jazz şi dansul minorităţilor.

Emoţiile concursului vor fi însă sporite de o regulă nouă. Concurenţii îşi vor trage la sorţi stilul de dans pe care îl vor avea de realizat în fiecare ediţie. Mai precis, din cele două stiluri de dans din fiecare săptămână, unul dintre ele va fi impus, iar celălalt va fi tras la sorţi de fiecare echipă concurentă. Astfel, într-o singură ediţie vor putea fi văzute coregrafii diverse, de la vals şi tango până la Bollywood sau rock 'n' roll, fiecare pereche având de pregătit altceva decât contracandidaţii lor.
Cu această nouă regulă, perechile vor purta pe umeri responsabilitatea de a-şi alege singuri norocul, deoarece, în urma tragerii la sorţi, vor putea avea parte de un stil de dans potrivit lor sau din contră incompatibil cu dorinţele şi aptitudinile lor. Toată diversitatea de stiluri de dans din fiecare ediţie va avea însă o temă comună impusă pentru toate perechile. Aşadar, fie că unul are de dansat vals, altul tango sau quick-step, toţi coregrafii trebuie să se inspire din teme de tipul "Romeo şi Julieta", "Vampiri", "Noapte fierbinte".(Mediafax)
 

Adauga comentariu

Nume:


Email:Comentariu

Cod securitate


În interviul din noul numãr al ghidului Pro TV Magazin, Mihaela Radulescu povesteste despre cum se mentine o relatie la distanta: "E tot o iubire… Doar are alte reguli, alte intensitati, alte doruri si... probabil mult mai multe sanse sa tina". Întrebata care este secretul prin care rezista relatia la distanta, Mihaela spune cu pasiune: "Iubirea e mereu o taina pentru cei din afara ei si o lumina minunata pentru cei care o traiesc".
 Vedeta recunoaste ca nimic nu a fost complicat niciodatã în ceea ce priveste relatia ei: "Pe terenul nostru se joaca diferit, dupã niste reguli facute de noi si, în general,fara public spectator".
 Mihaela Radulescu afirma în materialul din Pro TV Magazin ca este posibil sa se întoarca pe micul ecran cu o editie speciala în martie, spunând ca aceasta este "specialitatea" ei în ultima vreme.

Scriitorul Rowan Somerville a fost recompensat cu premiul pentru cea mai proasta scena de sex din literatura pe 2010, cu un pasaj din romanul "The Shape of Her", informeaza bbc.co.uk.
 Romanul "The Shape of Her", al doilea din cariera scriitorului Rowan Somerville, contine fraza urmatoare: "Degetele ei au eliberat parul lui, care a cazut si s-a rasucit pe abdomenul ei ca un peste care sare din apa".

În discursul de acceptare a acestui premiu insolit, scriitorul a declarat: "Nimic nu e mai britanic ca sexul prost, asadar, în numele întregului popor, va multumesc".

Brad Pitt, Ben Stiller si Tina Fey pasesc pe covorul rosu la premiera filmului de animatie Megamind de la New York, unde Pitt povesteste ca, de cand a devenit tata, are alte criterii de selectie a rolurilor. In plus, actorul glumeste despre personajul sau si spune ca acesta seamana mai degraba cu George Clooney, decat cu el. Filmul a intrat direct pe locul intai la box office, ceea ce este inca un motiv de satisfactie pentru Ben Stiller, care este si producator executiv.

Fetita de 3 ani dependenta de alcool si tigari!

 Un caz socant: o fetita in varsta de doar 3 ani din Huizhou, China, este dependenta de alcool si de tutun. Mama copilului sustine ca a gasit-o la un moment dat fumand pe ascuns in toaleta. Aparent, micuta rezista foarte bine si la bautura, putand bea 3 sticle de bere pe zi fara nicio problema.Copilul a fost implicat recent intr-un accident auto care i-a provocat rani la cap. In urma traumatismelor craniene fetita a inceput sa se comporte ciudat. Doctorii care au tratat-o in urma accidentului sustin la randul lor ipoteza ca fetita ar fi suferit o schimbare a personalitatii ca urmare a ranilor suferite la cap in urma accidentului auto.

 

 

Rusia organizeaza CM 2018. Presedintele Joseph Blatter a anuntat pentru prima oara in istorie in aceeasi zi numele tarilor organizatoare a doua editii consecutive ale Campionatului Mondial. Astfel, FIFA a decis ca Rusia sa primeasca turneul din 2018, invingand candidaturile Olanda/Belgia, Spania/Portugalia si Anglia. Pentru competitia din 2022, FIFA a stabilit ca punct de desfasurare Qatarul, in detrimentul Australiei, SUA, Japoniei si Coreei de Sud.