David Beckham şi Katy Perry, în cea mai mare campanie adidas din istoria mărcii
Data publicarii: 17 Martie 2011
Vizualizari: 2002


Lionel Messi, David Beckham şi Katy Perry se numără printre starurile celei mai mari campanii din istoria brandului adidas, "all adidas", lansată miercuri, prima care reuneşte toate sub-mărcile - adidas Sport Performance, adidas Originals şi adidas Sport Style, informează un comunicat.

Campania dezvăluie prezenţa mărcii în diferite sporturi, culturi şi stiluri de viaţă, fuzionând lumea sportului cu cele ale muzicii şi modei.
 
Ambasadorii adidas susţin ideea ca oamenii să se dedice în totalitate jocului pe care îl iubesc, începând cu starurile din lumea fotbalului Lionel Messi şi David Beckham sau vedeta NBA Derrick Rose până la idolul muzicii pop, Katy Perry, echipa de skateboarding adidas şi mulţi alţii.
 
"În ultimii zece ani am extins cu succes marca adidas în trei sub-mărci puternice: adidas Sport Performance, adidas Originals şi adidas Sport Style. Acum suntem mândri că putem să arătăm amploarea şi profunzimea mărcii adidas într-o singură campanie globală ", a explicat Erich Stamminger, membru al consiliului executiv adidas responsabil cu mărcile globale.
"«all adidas» este cea mai mare campanie pe care am lansat-o până acum. Conceptul său creativ reuneşte diversitatea mărcii într-o singură campanie. De pe terenurile de fotbal şi baschet la catwalk (podium, n.r.), de pe stadioane pe stradă, prezentăm o declaraţie autentică, cu o credibilitate pe care doar adidas o are", a mai spus el.
 
Campania este construită în jurul spotului "adidas is all in" regizat de Romain Gavras, având pe fundal melodia "Civilization" a formaţiei franceze Justice. Spotul are două versiuni, de 30 şi 60 secunde, pentru TV şi cinema, precum şi o versiune extinsă de două minute pentru online.
 
Telespectatorii şi fanii pot continua conversaţia cu brandul online, prin intermediul platformelor sociale, cum ar fi Facebook, unde adidas postează zilnic materiale exclusive despre diferitele aspecte ale brandului - de la lansări de produse noi şi concursuri cu premii la bilete pentru concertele Katy Perry şi multe altele. Adidas angrenează în mod regulat pe aceste platforme peste 10 de milioane de fani ai brandului. În plus, creativitatea va deveni vizibilă prin campania integrată care va cuprinde atât canalele convenţionale de expunere, cât şi pe cele nonconvenţionale.
 
Agenţia Sid Lee din Montreal a creat şi produs campania la nivel mondial. Sid Lee a fost angajată ca agenţie de publicitate administrând campanii globale pentru linia de lifestyle adidas Originals, la începutul anului 2008, dezvoltând campaniile globale pentru Originals în 2009 şi 2010. În 2010, agenţia Sid Lee a fost desemnată că agenţie principală pentru toată marca adidas la nivel mondial.
 
Campania "all adidas" se desfăşoară pe parcursul anului 2011 într-un mix de contexte, de la sport la muzică, lifestyle sau modă, cu elemente diferite prezentate pe parcursul acestui an.

Adauga comentariu

Nume:


Email:Comentariu

Cod securitate


În interviul din noul numãr al ghidului Pro TV Magazin, Mihaela Radulescu povesteste despre cum se mentine o relatie la distanta: "E tot o iubire… Doar are alte reguli, alte intensitati, alte doruri si... probabil mult mai multe sanse sa tina". Întrebata care este secretul prin care rezista relatia la distanta, Mihaela spune cu pasiune: "Iubirea e mereu o taina pentru cei din afara ei si o lumina minunata pentru cei care o traiesc".
 Vedeta recunoaste ca nimic nu a fost complicat niciodatã în ceea ce priveste relatia ei: "Pe terenul nostru se joaca diferit, dupã niste reguli facute de noi si, în general,fara public spectator".
 Mihaela Radulescu afirma în materialul din Pro TV Magazin ca este posibil sa se întoarca pe micul ecran cu o editie speciala în martie, spunând ca aceasta este "specialitatea" ei în ultima vreme.

Scriitorul Rowan Somerville a fost recompensat cu premiul pentru cea mai proasta scena de sex din literatura pe 2010, cu un pasaj din romanul "The Shape of Her", informeaza bbc.co.uk.
 Romanul "The Shape of Her", al doilea din cariera scriitorului Rowan Somerville, contine fraza urmatoare: "Degetele ei au eliberat parul lui, care a cazut si s-a rasucit pe abdomenul ei ca un peste care sare din apa".

În discursul de acceptare a acestui premiu insolit, scriitorul a declarat: "Nimic nu e mai britanic ca sexul prost, asadar, în numele întregului popor, va multumesc".

Brad Pitt, Ben Stiller si Tina Fey pasesc pe covorul rosu la premiera filmului de animatie Megamind de la New York, unde Pitt povesteste ca, de cand a devenit tata, are alte criterii de selectie a rolurilor. In plus, actorul glumeste despre personajul sau si spune ca acesta seamana mai degraba cu George Clooney, decat cu el. Filmul a intrat direct pe locul intai la box office, ceea ce este inca un motiv de satisfactie pentru Ben Stiller, care este si producator executiv.

Fetita de 3 ani dependenta de alcool si tigari!

 Un caz socant: o fetita in varsta de doar 3 ani din Huizhou, China, este dependenta de alcool si de tutun. Mama copilului sustine ca a gasit-o la un moment dat fumand pe ascuns in toaleta. Aparent, micuta rezista foarte bine si la bautura, putand bea 3 sticle de bere pe zi fara nicio problema.Copilul a fost implicat recent intr-un accident auto care i-a provocat rani la cap. In urma traumatismelor craniene fetita a inceput sa se comporte ciudat. Doctorii care au tratat-o in urma accidentului sustin la randul lor ipoteza ca fetita ar fi suferit o schimbare a personalitatii ca urmare a ranilor suferite la cap in urma accidentului auto.

 

 

Rusia organizeaza CM 2018. Presedintele Joseph Blatter a anuntat pentru prima oara in istorie in aceeasi zi numele tarilor organizatoare a doua editii consecutive ale Campionatului Mondial. Astfel, FIFA a decis ca Rusia sa primeasca turneul din 2018, invingand candidaturile Olanda/Belgia, Spania/Portugalia si Anglia. Pentru competitia din 2022, FIFA a stabilit ca punct de desfasurare Qatarul, in detrimentul Australiei, SUA, Japoniei si Coreei de Sud.